Doe mee met de training Debat: de basis op 14 januari

Heb je politieke ambitie, interesse of gewoon tijd over en wil je je kennis en vaardigheden verder ontwikkelen? Doe dan mee met de Haya-training Debat: de basis.

Debat: de basis
De interactieve training Debat: de basis is op 14 januari 2021 om 19.30 uur. Deze training is bedoeld voor iedereen die wil leren debatteren. Tijdens deze avond komen de basisvaardigheden van het debatteren aan bod en leer je de beslisser te overtuigen en het publiek mee te nemen in je verhaal.

Deze training wordt gegeven door Caroline Nagtegaal-van Doorn, EuroparlementariĆ«r namens de VVD en ervaren Haya-trainer. De kosten voor deelname aan deze training zijn EUR 7. Meld je voor 10 januari aan via Mark koster op koster.mark@gmail.com.

Voorbereidingen gemeenteraadsverkiezingen 2022
Debat: de basis, Presentatie: de basis (gepland in februari 2021) en Liberalisme: een introductie (gepland in maart 2021) zijn de drie basis trainingen die nodig zijn, indien je wilt deelnemen aan de regionale masterclasses of indien je interesse hebt om op de lijst te komen voor de gemeenteraadsverkiezingen in 2022. Deze trainingen zijn voor alle leden en eenvoudig digitaal te volgen. We inventariseren nu vast de belangstelling, dus laat het Mark weten of je hieraan wilt deelnemen!